Privatlivspolitik

D. 16.02.2021

 

VBI Group bruger cookies til statistik.

 

VBI Group har følgende hjemmesider: vbi-group.eu + vbicomponents.dk + autopolstring.dk

 

Vi kigger udelukkende på de adfærdsmæssige mønstre, besøgende på vores hjemmesider har. Disse oplysninger er anonyme og vil ikke kunne bruges til at identificere dig personligt, men personlige oplysninger, som Google gemmer om dig, kan være knyttet til de oplysninger, der er gemt i og hentet fra cookies.

 

Cookies?

Cookies er tekstfiler, der gemmes i din internetbrowsers filmappe, så den besøgte hjemmeside kan registrere, at din enhed (computer, smartphone, tablet eller lignende) tidligere har besøgt hjemmesiden.

Cookies kan ikke indeholde skadelig kode som f.eks. virus.

Cookies kan have mange forskellige formål og bruges f.eks. til statistik over besøgende på en hjemmeside. På hjemmesider, der har en login-funktion, er cookies en nødvendighed.

 

Sådan bruges cookies på vores hjemmesider

Vi bruger cookies fra Google Analytics til gennem statistik at kunne forbedre din oplevelse, samt se hvilke sider du klikker på, geografisk placering og til at dokumentere besøgstal for den pågældende hjemmeside. Det er muligt at slette eller blokere for cookies. Se vejledning: http://minecookies.org/cookiehandtering

 

Personlige oplysninger

Personoplysninger er alle slags informationer, der i et eller andet omfang kan henføres til dig. Vi indsamler IKKE personlige oplysninger, medmindre du selv giver samtykke hertil.

 

Sikkerhed

Vi behandler dine personoplysninger sikkert og fortroligt i overensstemmelse med gældende lovgivning, herunder persondataforordningen og databeskyttelsesloven.

Dine oplysninger vil alene blive anvendt til det formål, de er indsamlet til, og vil blive slettet, når dette formål er opfyldt eller ikke længere relevant.

Vi har truffet tekniske og organisatoriske foranstaltninger, så dine oplysninger ikke misbruges eller behandles i strid med lovgivningen.

Vi benytter tredjeparter til opbevaring og behandling af data. Disse behandler udelukkende oplysninger på vores vegne og må ikke anvende dem til egne formål.

 

Periode for opbevaring

Oplysningerne opbevares i det tidsrum, der er tilladt i henhold til lovgivningen, og vi sletter dem, når de ikke længere er nødvendige. Perioden afhænger af karakteren af oplysningen og baggrunden for opbevaring. Det er derfor ikke muligt at angive en generel tidsramme for, hvornår informationer slettes.

 

Vores statistik cookies fra Google Analytics.

1.: _gat_gtag_UA_52338465 - Slettes efter 1 minut 

2.: _gid - Slettes efter 24 timer 

3.: _ga - Slettes efter 2 år

Vær dog opmærksom på at besøges en hjemmeside flere gange kan perioden for opbevaring af cookies blive fornyet.

 

Links

Bemærk venligst, at der kan være links til andre hjemmesider eller sociale netværk på dette websted. Hvis du følger et sådant link, kan det medføre, at du besøger andre websteder, der indeholder andre persondatapolitikker end dem, der er angivet i denne. https://da-dk.facebook.com/privacy/explanation + https://policies.google.com/technologies/partner-sites

 

Indsigt og klager

Du har ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, vi behandler om dig i et almindeligt format (dataportabilitet). Du kan desuden til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger anvendes. Du kan også tilbagekalde dit samtykke til, at der bliver behandlet oplysninger om dig. Hvis de oplysninger, der behandles om dig, er forkerte har du ret til at de bliver rettet eller slettet. Henvendelse herom kan ske til: info@busimport.dk.

 

Hjemmesiderne ejes af:

VBI Group:

Vejstruprød Busimport ApS

Kongensgade 38

6070 Christiansfeld

Telefon: 74 56 13 26

CVR: DK75477619

 

VBI Minibus & Components ApS

Kliplev Erhverspark 1 & 38

6200 Aabenraa

Telefon: 74 56 13 26

CVR: DK35872574

 

Christiansfeld Autopolstring ApS

Industrivej 14

6070 Christiansfeld

Telefon: 74 56 13 26

CVR: DK14840982

 

Busimport PL Sp. z o.o.
Gierłatowo 10 A
62-330 Nekla
woj. Wielkopolskie

Telefon: +48 61 43 86 905

CVR (NIP): 789 162 44 14

 

Ændring af cookie- & privatlivspolitikken

Denne persondatapolitik kan opdateres af os. Se venligst opdateringsdato øverst i denne skrivelse.

Copyright © All Rights Reserved - VBI Group - Der tages forbehold for tastefejl
Design og realisering MYKK
plendkderu